Η Κορίνα Λεγάκη παρουσιάζει στο Ogdoo.gr το νέο της τραγούδι «Δική σου»

Σε στίχους και μουσική του Ορέστη Ντάντου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την πιο γλυκιά και ξεσηκωτική πρόγευση που μας έδωσε τον περασμένο Μάιο με το τραγούδι «Ένα Πρωί Γλυκό», η Κορίνα Λεγάκη επιστρέφει με ένα δεύτερο single, ένα ακόμα πλάνο από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Σεκάνς» και δηλώνει «Δική Σου».

H ίδια, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι στο Ogdoo.gr:

«Το τραγούδι «Δική σου» γεννήθηκε στην εποχή του κορωνοϊού. Μέσα στην καραντίνα και στο γενικότερο κλείσιμο - μια πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώσαμε με την υγειονομική κρίση - ένιωσα την ανάγκη να συνδεθώ, να συνομιλήσω με δημιουργούς της γενιάς μου.
Ξεκίνησε η επαφή. Με τηλέφωνα, από το διαδίκτυο. Με κάποιους γνωριζόμασταν. Με τους υπόλοιπους γνωριστήκαμε "από απόσταση". Με γέμισαν με δώρα - τις δημιουργίες τους. Άκουγα, μελετούσα, δοκίμαζα με την φωνή μου...
Σημαντικό ρόλο στην διαδρομή έπαιξε ο Μανώλης Φάμελλος, που υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής. Καταλήξαμε στο υλικό κι άρχισαν οι ηχογραφήσεις στο στούντιο, στην περίοδο απαγορεύσεων και ειδικών αδειών κυκλοφορίας!
Η παρέα μεγάλωσε: Ήρθαν οι Δραμαμίνη που ενορχήστρωσαν τα τραγούδια, ο Παναγιώτης Κουντουράς που σκηνοθέτησε τα music videos αλλά και η εταιρεία Panik Oxygen κι ο Ηλίας Μπενέτος, που υποστήριξαν την πρόταση μας από την πρώτη στιγμή.
Το υλικό ολοκληρώθηκε, η καραντίνα έληξε κι επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά παλιοί και νέοι φίλοι. Γελάσαμε, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε και ξεκινήσαμε να σας παρουσιάζουμε τα τραγούδια μας!
Το επερχόμενο άλμπουμ λέγεται «Σεκάνς» - τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε το τραγούδι «'Ενα πρωί γλυκό», σε στίχους και μουσική του πολυτάλαντου Γιώργου Περού. Τώρα σας παρουσιάζουμε το τραγούδι «Δική σου», σε στίχους και μουσική του Ορέστη Ντάντου, ενός τραγουδοποιού που έχει ξεχωρίσει για το προσωπικό του βλέμμα στον ήχο και στον στίχο της εποχής. Από την πρώτη στιγμή με γοήτευσε η μελωδική και η στιχουργική ταυτότητα του Ορέστη. Ο ρυθμός του, με μια νύξη από χιπ χοπ.
Ο ερωτισμός αλλά και η αθωότητά του.
Όλα αυτά κι άλλα πολλά είναι ο κόσμος ενός ξεχωριστού τραγουδοποιού της γενιάς μας, που με εξιτάρει να τον κάνω "δικό μου". Το «Δική σου» είναι μια πρό(σ)κληση στον έρωτα, στο Όλο. Στο φως. Στη συνύπαρξη.
Ενάντια σε οποιοδήποτε είδος ασχήμιας, σκοταδιού, απελπισίας. Το τραγούδι μας είναι υπέρμαχος της ζωής και του μοιράσματος, υπερασπιστής της αγάπης. Καλή ακρόαση!»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!