Του ζήτησε να χωρίσουν επειδή δεν είχε οργασμό για 17 χρόνια

Πώς μπορεί να αποδειχτεί;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε μια 39χρονη σε βάρος του 50χρονου συζύγου της και ο λόγος είναι επειδή δεν είχε καταφέρει να έρθει σε οργασμό 17 χρόνια.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή διαζυγίου, ο λόγος χωρισμού είναι ότι επήλθε «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων».

Όπως αναφέρει η γυναίκα, δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και ότι «ήταν σε μία διαρκή ένταση».

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2024. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, «αντιμετωπίζουμε ένα καλογραμμένο δικόγραφο, που οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι πολύ συγκεκριμένες.

Πώς μπορεί να αποδειχτεί;
΅«Θεωρώ πως αυτά τα κάνει για να ενισχύσει την αγωγή διαζυγίου» ανέφερε ο κ. Φοίβος Στρουγγάρης αρχικά τονίζοντας εν συνεχεία ότι το βασικό ερώτημα που ανακύπτει είναι πώς μπορεί να αποδειχθεί στην δικαστική αίθουσα ότι η σύζυγος δεν είχε οργασμό… και μάλιστα για 17 συναπτά έτη.

Από την πλευρά του ο 50χρονος σύζυγος έκπληκτος ανέγνωσε την αίτηση διαζυγίου, ο οποίος είπε ότι «η επιχειρηματολογία της είναι ψευδής και αστεία. Εύχομαι να επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου “έπιασε” για λίγα λεπτά: θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπήθηκα και για τους δυο μας», ανέφερε ο άντρας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!