Πέθανε ο Steve Lawrens από το δίδυμο Steve and Eydie

Αποτέλεσαν ξεχωριστό τραγουδιστικό ντουέτο που παρέμεινε δημοφιλές για δεκαετίες,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όσοι γνωρίσαμε την Eydie Gormé την τραγουδίστρια της επιτυχίας Blame Me It On The Bossa Nova του 1963 που χορευόταν για χρόνια στα πάρτι θα γνωρίζουν το έτερο ήμισύ της στη ζωή και το τραγούδι, τον τραγουδιστή και διασκεδαστή Steve Lawrence με τον οποίο ηχογράφησαν πολλούς δίσκους μαζί.

Ο τραγουδιστής Steve Lawrence που με τη σύζυγό του, Eydie Gormé, σχημάτισαν ένα ξεχωριστό τραγουδιστικό δίδυμο που παρέμεινε δημοφιλές για δεκαετίες, πέθανε στις 7 Μαρτίου 2024 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, από επιπλοκές της νόσου του Alzheimer.

Ο 88χρονος διασκεδαστής είχε αποκαλύψει στις 11 Ιουνίου 2019 ότι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια.

Ως 27χρονος, ο Λόρενς σημείωσε το νούμερο 1 ποπ επιτυχία το 1963 με μια διασκευή του Goffin και του King «Go Away Little Girl».

Παντρεύτηκε την Έιντι Γκορμέ το 1957, όταν ήταν μόλις 22 ετών. (Εκείνη ήταν 28.) Η Γκορμέ πέθανε το 2013 σε ηλικία 84 ετών.

Ως ντουέτο που ονομαζόταν «Steve and Eydie», το ζευγάρι, με το χαλαρό στυλ του, ήταν πανταχού παρόν στην τηλεόραση, ως διασκεδαστές του Λας Βέγκας, και έπαιξαν ακόμη και στο Broadway σε ένα μιούζικαλ που ονομάζεται Golden Rainbow.

Ο Λόρενς εμφανίστηκε στην ταινία του 1980 The Blues Brothers, ως μάνατζερ Maury Sline.

Στη δήλωσή του το 2019, ο Λόρενς έγραψε: «Με την αγαπημένη μου Eydie, είχα έναν από τους μεγάλους έρωτες όλων των εποχών. Η καριέρα μου ήταν πάντα εκεί για μένα ως πηγή χαράς και πληρότητας. και εσείς, οι θαυμαστές μου, έχετε δείξει αμέτρητη αγάπη και υποστήριξη με τρόπους που θα μπορούσα να φανταστώ».

Ο Lawrence γεννήθηκε ως Sidney Liebowitz στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις 8 Ιουλίου 1935. Ο Gormé γεννήθηκε ως Edith Gormezano στις 16 Αυγούστου 1928.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!