Οι θρυλικοί Deep Purple ξεσήκωσαν το Terra Vibe με "Ζορμπά" και Χατζιδάκι

(VIDEO) Μία απολαυστική βραδιά στο Terra Vibe
Οι θρυλικοί Deep Purple ξεσήκωσαν το Terra Vibe με "Ζορμπά" και Χατζιδάκι Ναυσικά Διαμαντοπούλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία απολαυστική βραδιά χάρισαν σε όσους βρέθηκαν στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας οι θρυλικοί Deep Purple, στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Ρότζερ Γκλόβερ , Ίαν Πέις, Ντον Έρεϊ και ο «νεοσύλλεκτος» Σάιμον ΜακΜπράιντ, που αντικατέστησε τον Στιβ Μορς τον περασμένο Σεπτέμβριο, έδωσαν τον δικό τους παλμό με τις επιτυχίες του συγκροτήματος το κοινό κάθε ηλικίας, που γέμισε το Πάρκο της Μαλακάσας.


Η συναυλία άνοιξε με το "Higway Star" γυρνώντας μας αρκετά χρόνια πίσω και έναν Ίαν Γκίλαν που παρά τα 77 του χρόνια και την αφόρητη ζέστη, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και σάρωσε τη σκηνή.

Φυσικά, στα απόλυτα highlights της βραδιάς, ήταν η στιγμή που ο Ντον Έρεϊ, ενώ σολάρει, το «γυρίζει» σε «Ζορμπά» και συνεχίζει με τα «Παιδιά του Πειραιά», δίνοντας ένα περισσότερο ελληνικό χρώμα στη συναυλία και προκαλώντας ντελίριο στο κοινό που τον αποθέωσε.


Και όπως ήταν αναμενόμενο, ένας μεγάλος χαμός έγινε, όταν ακούστηκε το "Smoke on the Water", που μας έβαλε στη χρονομηχανή, πηγαίνοντάς μας στα χρόνια του σχολείου. 



Την «πάσα» στους Deep Purple έδωσαν οι επίσης ακούραστοι "Saxon", που έκαναν το κοινό να χοροπηδά και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά τους, ενώ προηγήθηκαν οι As I Lay Dying, που δυσκολεύτηκαν αρκετά με τα τεχνικά προβλήματα και το κοινό να «τρολάρει» ασύστολα τον ηχολήπτη. Παρ'όλα αυτά, δεν το έβαλαν κάτω και ο Tim Lambesis με την μπάντα του κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους φαν τους.

Το line up ξεκίνησαν οι Lazy Man’s Load, ενώ συνέχισαν οι Rock ‘n’ Roll Children και οι Bokassa. Μεγάλη απώλεια της ημέρας -προς απογοήτευση των θαυμαστών τους- ήταν οι Asking Alexandria, που ακύρωσαν πριν από λίγες ημέρες την εμφάνισή τους, ανακοινώνοντας ότι ο ντράμερ της μπάντας έσπασε το πόδι του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!