25 φωτογραφίες από την κηδεία της Γιώτας Γιάννα

Στο Κοιμητήριο Καισιαριανής το τελευταίο αντίο στην «Ελληνίδα Τζάνις Τζόπλιν»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/07/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Καισαριανή βρέθηκαν γνωστοί και φίλοι της σπουδαίας τραγουδίστριας, Γιώτας Γιάννα για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στους γύρω της.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο κοιμητήριο για να την αποχαιρετήσουν ήταν η Άννα Βίσση, η οποία μάλιστα, με έκδηλη τη συγκίνησή της, είπε δυο λόγια για την αγαπημένη της φίλη και ερμηνεύτρια, καθώς τις συνέδεε μια στενή σχέση.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω παρελθόντα χρόνο για τη Γιώτα. Ήταν και θα είναι ένας άνθρωπος που όσοι τη γνωρίσαμε, τη λατρέψαμε, την εκτιμήσαμε πάρα πολύ και τη θαυμάσαμε για αυτό που είναι σαν άτομο. Θέλω να πω ότι έζησε μια ζωή γεμάτη, μεγάλη, γεμάτη μουσική και πολλους φίλους που τη λάτρεψαν και θα τη λατρεύουν για πάντα. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτή τη ζωή και τραγουδήσαμε παρέα κάτι που σήμερα παίρνει σάρκα και οστά», δήλωσε.



Από τις προσωπικότητες που έδωσαν το παρών για το τελευταίο αντίο ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Αλκαίου, η Ντέπυ Γκολεμά, ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Άννα Νταλάρα, ο Γιώργος Λιάνης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της Γιώτας Γιάννα, όπως τις κατέγραψε ο φακός του NDP Photo Agency

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!