Η Lana Del Rey επικεφαλής του Coachella 2024

Ανακοινώθηκαν όλα τα ονομάτα που θα συμμετέχουν φέτος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To πλήρες line up του διάσημου Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley 2024 ανακοίνωσαν η διοργάνωσή του. Μεγάλα ονόματα όπως η Lana Del Rey, ο Tyler, the Creator και η Doja Cat θα είναι οι πρωταγωνιστές του Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια. Επίσης θα εμφανιστούν Αλλού οι No Doubt, Blur, Ice Spice, J Balvin, Peso Pluma και δεκάδες άλλοι. Δείτε την αφίσα και την πλήρη σύνθεση παρακάτω. Ως συνήθως, το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα σε δύο Παρασκευο-Σαββατοκύριακα: 12-14 Απριλίου και 19-21 Απριλίου.

Η σύνθεση των Fridays περιλαμβάνει Del Rey, Peso Pluma, Lil Uzi Vert, Justice, Deftones, Peggy Gou, Young Miko, Bizarrap, Skepta, Ken Carson, Faye Webster, Tinashe, Brittany Howard, Chappel Roan, Chlöe και Black Country, New Road.

Τα Σάββατα, ο Tyler, the Creator μοιράζεται μια σύνθεση με τους Blur, Ice Spice, Sublime, Bleachers, Grimes, Jon Batiste, Orbital, Kevin Abstract, the Blessed Madonna, Oneohtrix Point Never, Bar Italia, Erika de Casier, Militarie Gun και Mandy, Indiana.

Coachella-2024-fULL_lINE_uP.webp

Στις Κυριακές θα συμμετέχουν οι Doja Cat, J Balvin, Khruangbin, Lil Yachty, Victoria Monét, Reneé Rapp, Bebe Rexha, Coi Leray, Taking Back Sunday, Boy Harsher, Jockstrap, Mdou Moctar και Feeble Little Horse.

Οι διοργανωτές θα ελπίζουν σε μια πιο ομαλή εμπειρία με τους headliners σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, όταν ο Kanye West και ο Frank Ocean αποχώρησαν και οι δύο την τελευταία στιγμή. Το 2022, οι Weeknd και Swedish House Mafia αντικατέστησαν τον West και, πέρυσι, ο Ocean αποχώρησε από το σετ του δεύτερου Σαββατοκύριακου, ισχυριζόμενος έναν υποτιθέμενο τραυματισμό στον αστράγαλο. (Το σετ του πρώτου Σαββατοκύριακου είχε αποδειχτεί διχαστικό, με κάποιους να προαναγγέλλουν την ασεβή προσέγγιση στον κατάλογό του, ενώ άλλοι να επικεντρώνονται στο setlist και σε μεγάλα τμήματα προηχογραφημένων φωνητικών) Ο Ocean αντικαταστάθηκε από τους Skrillex, Four Tet και Fred Again.., με τους Blink-182 να ανεβάζουν τους τόνους για να προηγηθούν στη σειρά.

Το περσινό Coachella περιλάμβανε επίσης το ζωντανό ντεμπούτο του Jai Paul, εμφανίσεις-έκπληξη από τους Weeknd, Billie Eilish και Tyler, the Creator, καθώς και πρώτες εμφανίσεις από τους Bad Bunny και Blackpink.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!