Κορωπί: Παράκληση για την συναυλία των Γλυκερίας και Ασλανίδου

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στο θέατρο Δεξαμενής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/08/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάνουν γνωστό στο κοινό, ότι θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα στους κατοίκους του Δήμου Κορωπίας στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου στο θέατρο Δεξαμενής με τις κορυφαίες ερμηνεύτριες Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου,

Κι όλα αυτά λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται να υπάρξει.

Για το λόγο αυτό, απευθύνουν θερμή παράκληση:

Οι πολίτες του δήμου μας θα ήταν απαραίτητο να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό έγγραφο, που να πιστοποιεί τον τόπο κατοικίας τους.
glykeria aslanidou2
Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Σφήττεια” έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση όλων μας ως κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, και θα ήταν άδικο να αποκλειστεί άθελά μας η παρουσία δημοτών μας, λόγω συνωστισμού που πιθανόν να προκληθεί από την αθρόα προσέλευση κοινού και πέραν του Δήμου μας.

Η μεγάλη συναυλία της Πέμπτης, είναι αφιερωμένη στην Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Για το λόγο αυτό στην είσοδο του θεάτρου Δεξαμενής θα υπάρχει κυτίο όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της μονάδας, που επιτελεί εδώ και χρόνια τεράστιο κοινωνικό έργο με την δωρεάν φροντίδα ασθενών με καρκίνο και ασθενών με νόσο του κινητικού νευρώνα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!