Νέο τραγούδι του Χρήστου Παπαδόπουλου με τον Σάκη Αγορογιάννη

Το video clip ντυμένο με μοναδικές «εικόνες» της μαγευτικής Μυκόνου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νέο τραγούδι σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη.

«Στο δρόμο για παράδεισο» ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο που συνδυάζει έντονα λυρικά χρώματα με πηγαίες δωρικές στιγμές. Συναίσθημα, ευαισθησία, προσμονή, αγάπη αληθινή, προορισμός ζωής.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση του ερμηνευτή Σάκη Αγορογιάννη, που ξεκινώντας από τη Λάρισα βρήκε τον παράδεισό του στο στολίδι του Αιγαίου, το νησί που για την ομορφιά και ιδιαιτερότητά του, θαυμάζεται σε όλη την υφήλιο και δοξάζεται απ’ όλους του κατοίκους του πλανήτη γη, τη μοναδική Μύκονο.
agphoto 1 LOW RES
Ο συνθέτης και σολίστας μουσικός Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τον συγγραφέα και στιχουργό Κώστα Μπαλαχούτη έχουν συνυπογράψει από τις σημαντικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι: Αρχιπέλαγος, Φίλα με, Το κόκκινο ποτάμι, Γλυκάνισος και όχι μόνο.

Η γνωριμία του πρώτου με τον Αγορογιάννη, η μεστή ανθρώπινη σχέση και επικοινωνία τους και η ξεχωριστή ιστορία του τελευταίου γέννησε αυτό το τραγούδι.

Ο Αγορογιάννης, αστυνομικός στο επάγγελμα αλλά γνώστης και λάτρης του τραγουδιού, ερασιτέχνης τροβαδούρος με την ακριβή έννοια των λέξεων, φώτισε με την ερμηνεία του το λόγο, συμπορεύτηκε αλλά και σμίλεψε τη μελωδία, υπηρέτησε αλλά και ανέδειξε το «σώμα» του τραγουδιού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!