Μυτακίδης για Θανάση Παπακωνσταντίνου και Light

(VIDEO) Ποιον «αδειάζει» και ποιον «δικαιώνει»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Μιχάλης Μυτακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

Εκεί ο ιδρυτής των Active Member αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους καλλιτέχνες της έντεχνης μουσικής και συγκεκριμένα στον Θανάση Παπακωνσταντίνου ενώ σχολίασε και δηλώσεις του Light.

Είπε ο Μιχάλης Μυτακίδης:

«Είναι μία φατρία ανθρώπων με την ίδια λογική, έχουν ίδιες ρίζες, αλλά και ίδιες πηγές και ίδιους χρηματοδότες. Αυτό εμένα μου κάνει σαν τους φασίστες του Μαρινέτι. Όλα τα χαρακτηριστικά. Ας φαίνονται προοδευτικοί. Δεν μπορείς να παίρνεις για 30 χρόνια δημόσια έργα και να το παίζεις επαναστάτης. Κατάλαβες; Κι ο κόσμος, που είναι από κάτω, να τραγουδάει καλύτερα από σένα…

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, τραγουδάει τα τραγούδια του; Τα ερμηνεύει; Τα μουρμουράει; Γουστάρει να τα λένε άλλοι; Θα καταλάβουμε ποτέ; Λες κάτι και θα σε φάνε όλοι. Πώς τολμάς και βγαίνεις να λες αυτά τα πράγματα; Αυτοί πώς τολμάνε και βγαίνουν έξω και τραγουδάνε;».

Ο Μιχάλης Μυτακίδης σχολίασε και τα λόγια του Light για τους Active Member ο οποίος είπε ότι «δεν έχει ψυχολογικά ή δεν είναι προβληματικός για να τους ακούει»

«Εντάξει, δεν ξέρει το παιδί. Μπορεί ο Light να έρθει εδώ να του μάθω μερικά πράγματα να μην εκτίθεται,εφόσον έχει κοινό βήμα. Αν εμείς απευθυνόμασταν σε ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα, θα ήμασταν το πιο εμπορικό γκρουπ στην Ελλάδα. Αυτοί που στήσανε αυτή την κριτική επιτροπή (σ.σ για το Fame Story), γιατί τον διάλεξαν; Γιατί δεν τον τσέκαραν; Δεν ήξεραν;

Είναι υποκριτικό. Αν ξέρει ή δεν ξέρει. Ήθελαν μία αναγνωρίσιμη περσόνα και το παιδί βγάζει έξτρα φραγκάκια. Καλό είναι, όμως, αυτά τα παιδιά να ενημερωθούν και να μάθουν ότι υπήρχαν και πριν κάποια άλλα πράγματα. Μην πέφτουν πάνω τους και τους φάνε», κατέληξε ο Μιχάλης Μυτακίδης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!