Γυναίκα νοικιάζει τον σύζυγό της 46 ευρώ για δουλειές σπιτιού

Τι λέει η μητέρα τριών παιδιών γι' αυτήν τη μορφή εργασίας του άντρα της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/04/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόκειται για μια 38χρονη μητέρα τριών παιδιών η οποία νοικιάζει τον σύζυγό της σε άλλες γυναίκες για να τους κάνει δουλειές του σπιτιού με κόστος 40 λίρες.

Η Λόρα Γιάνγκ, πήρε αυτήν την όχι και τόσο συνηθισμένη την απόφαση, αφού άκουσε ένα podcast ενός άνδρα που βγάζει τα προς το ζην συναρμολογώντας έπιπλα flatpack για άλλους ανθρώπους.

Αφού δημοσίευσε αστειευόμενη μια αγγελία που καυχιόταν για τις δεξιότητες του συζύγου της, οι οποίες ήταν το μπογιάτισμα, η διακόσμηση, η τοποθέτηση πλακιδίων και χαλιών καθώς και το μαστόρεμα, σε λίγη ώρα είχαν «σπάσει» τα τηλέφωνα από γυναίκες που έψαχναν για βοήθεια.

Η 38χρονη Λόρα δήλωσε: «Ο Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απογειωνόταν η δουλειά του τόσο πολύ.

Λειτουργούμε μόλις τέσσερις μήνες και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ερχόταν τόσο πολλή δουλειά που ο James δούλευε έξι ημέρες την εβδομάδα. Αναγκαστήκαμε να αρχίσουμε να απορρίπτουμε δουλειές και να μειώσουμε τις ώρες μας, οπότε τώρα δουλεύουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή».

Το ζευγάρι αποτελεί την τέλεια ομάδα, καθώς ο Τζέιμς εργάζεται στα σπίτια άλλων γυναικών, ενώ η Λόρα διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και τις κρατήσεις ραντεβού.

Όπως είναι φυσικό, ο Τζέιμς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του σε μια αποθήκη για να ασχοληθεί με το «Rent My Husband» με πλήρη απασχόληση, ενώ παράλληλα φρόντιζε τα τρία παιδιά του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!