Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα έβαλε με θεατή που έκανε τη μέλισσα

(Video) «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/08/2023
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε έξω φρενών όταν στην αναμέτρησή του με τον Μπεν Σέλτον στο τουρνουά τένις στο Σινσινάτι μία γυναίκα, που βρισκόταν στην εξέδρα των θεατών, έκανε τον ήχο της μέλισσας κάθε φορά που ετοιμαζόταν να σερβίρει.

Ο Έλληνας αθλητής ζήτησε μάλιστα από τον διαιτητή να την απομακρύνει από το γήπεδο.

Στο σχετικό βίντεο εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να επιχειρεί να κάνει το σερβίς του, και να ενοχλείται από κάποιον ήχο, με τον τενίστα να προσπαθεί, μάλιστα, να διώξει με τη ρακέτα του το έντομο που θεωρούσε ότι βρισκόταν κοντά του.

Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε πως δεν επρόκειτο για έντομο κι ότι ο ήχος προερχόταν από την εξέδρα των θεατών, όπου μία γυναίκα προσποιούταν τη μέλισσα.

«Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας»

Ο Έλληνας τενίστας φανερά ενοχλημένος στράφηκε προς τον διαιτητή, εκφράζοντάς του τις έντονες διαμαρτυρίες του: «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας».

Στη συνέχεια, ο ίδιος άρχισε να ρωτάει τους υπόλοιπους θεατές ποιος κάνει τον εν λόγω ήχο, με κάποιους εξ αυτών να του υποδεικνύουν τη γυναίκα.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Αμερικανό αντίπαλό του να τον ρωτάει τι έχει συμβεί, και τον ίδιο να του εξηγεί.

Στο τέλος του βίντεο ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταγράφεται να υποδεικνύει την εν λόγω κυρία στον διαιτητή, ζητώντας του να την απομακρύνει από το γήπεδο ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 2:05

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!