Τα «Αινίγματα» του Παντελή Θαλασσινού παρουσιάστηκαν με επιτυχία στην Κρήτη

Ο ξεχωριστός δίσκος με τα τραγούδια του Γιώργου Καζαντζή και του Κώστα Φασουλά παρουσιάστηκε με επιτυχία στη Μεγαλόνησο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
 
Αναρτώντας πριν από λίγες μέρες στη σελίδα μου στο facebook την ανακοίνωση για την παρουσίαση των «Αινιγμάτων» του Παντελή Θαλασσινού
 στην Κρήτη, έγραψα πως:

«Σ’ αυτό θα ήθελα πολύ να είμαι...

“Μυρίζομαι” ωραία κατάσταση...»


Κι απ’ ότι κατάλαβα από τις φωτογραφίες και τα video που δημοσιεύθηκαν από τον Ανδρέα Αεράκη, ιδιοκτήτη του «Αγροτικού Δισκοπωλείου», μάλλον είχα δίκιο.

359349202_6216921288434682_7676964932156729715_n.jpg

Τα «Αινίγματα» κυκλοφόρησαν τον περασμένο Νοέμβρη από το Ogdoo Music Group με οκτώ τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Καζαντζή,
στίχους του Κώστα Φασουλά και τη συμμετοχή του Δημήτρη Ζερβουδάκη σε ένα τραγούδι. Η παρουσίαση του cd πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου στο «Αγροτικό Δισκοπωλείο» στα Σίσαρχα του Ρεθύμνου.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου, καθώς και τραγούδια από τη δισκογραφία των δημιουργών, από τον Παντελή Θαλασσινό που τραγούδησε κι έπαιξε κιθάρα, τον Γιώργο Καζαντζή στο πιάνο και τον Νίκο Μέρμηγκα στο μπουζούκι και λαούτο. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Βασίλης Σκουλάς.
 
03.KAZANTZIS-THALASSINOS.jpg

Με μια πολύ ζεστή ανακοίνωση o Ανδρέας Αεράκης ευχαρίστησε συντελεστές και κοινό:

«Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του νέου δίσκου του Παντελή Θαλασσινού με τίτλο “Αινίγματα” την περασμένη Κυριακή, θέλουμε να πούμε ένα θερμό και μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και στιχουργό του δίσκου Κώστα Φασουλά που ήταν ο βασικός κινητήριος μοχλός για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη παρουσίαση. Ευχαριστούμε επίσης τον Παντελή Θαλασσινό που σε κάθε κάλεσμά μας μέσα στα χρόνια δηλώνει πάντα παρών και μας χαρίζει απλόχερα την ομορφιά της τέχνης του, τον πολύ σημαντικό μουσικό, συνθέτη μεγάλων επιτυχιών μα πάνω απ' όλα άνθρωπο Γιώργο Καζαντζή που με τη σεμνότητα και τη γλυκύτητα που τον διακρίνει παραδίδει σε όλους μας μαθήματα για το πώς η επιτυχία δεν είναι τυχαία αλλά είναι συνδυασμός πραγμάτων. Σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του σπουδαίου μουσικού Νίκου Μέρμηγκα ο οποίος πλαισίωσε μουσικά την βραδιά και με την δεξιοτεχνία του στα όργανα μας μάγεψε.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που έχετε αγκαλιάσει τόσο θερμά τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε και φέτος!

Μείνετε συντονισμένοι! Έπεται συνέχεια!

*Στέλιο Βασιλάκη σε ευχαριστούμε για τον όμορφο ήχο που μας έφτιαξες !!»

Απολαύστε αποσπάσματα της βραδιάς εδώ

 


04.KAZANTZIS-THALASSINOS.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!