Ξεσπά η Μποφίλιου για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

"Η εξουσία δεν θέλει να είμαστε ευτυχισμένες". [ΒΙΝΤΕΟ]
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για την ασύλληπτη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Αυτές τις μέρες το μότο είναι “Το περιπολικό δεν ήταν ταξί”. Βέβαια η Κυριακή δεν έψαχνε ταξί. Η Κυριακή τα έκανε όλα σωστά και βρήκε τραγικό τέλος μιλώντας στο τηλέφωνο μιλώντας με την αστυνομία έξω από την αστυνομία», ανέφερε η δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Ακούσαμε από άνθρωπο που εκπροσωπεί τους θεσμούς ότι μάλλον προκαλούσε που ζούσε τόσο υπέροχα τη ζωή της και φαινόταν στα social media. Η εξουσία και η πατριαρχία δεν θέλουν να ζούμε τη ζωή μας, να είμαστε ευτυχισμένες, να πάμε παρακάτω, να έχουμε ισότητα και διεκδικήσεις. Για αυτό μας σκοτώνουν και πάνε στην επόμενη. Για αυτό η θέση μας ως γυναίκες, ως κοινωνία είναι να αλλάξουμε αυτή την τραγική ροή και να ανατρέψουμε αυτόν τον σάπιο ρημαγμένο κόσμο», επισήμανε.
@miss_alwayssleepy Άντε να τους εξηγήσεις γιατί σε αγγίζει τόσο πολύ η Νατάσσα #γυναικοκτονια #natassabofiliou #keepbofeeling ♬ πρωτότυπος ήχος - miss_alwayssleepy

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!