Beak> και Mount Kimbie πλαισιώνουν τους Massive Attack στο Release Athens 2024

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Beak> και Mount Kimbie, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ που έχει παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Οι Beak> αυτή τη στιγμή αποτελούνται από τον Geoff Barrow των Portishead, τον Will Young, μπασίστα του Robert Plant, και τον Billy Fuller aka Moon Gangs. Με επιρροές που ξεκινούν από το krautrock και φτάνουν μέχρι την πειραματική/ηλεκτρονική μουσική, οι Beak> κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2009, το οποίο ξεχώρισε χάρις στον αυτοσχεδιαστικό του χαρακτήρα.

Έκτοτε, έχουν ηχογραφήσει άλλα δύο studio albums, έχουν υπογράψει το soundtrack για το ψυχολογικό δράμα “Couple In A Hole”, του Βέλγου σκηνοθέτη Tom Geen, και έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά σπουδαίων single όπως τα “Sex Music”, “The Meader” και το πιο πρόσφατο “Kosmik Musik”, το οποίο συνόδευε το sci-fi graphic novel των Joe Currie και Ben Wheatley.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, κερδίζοντας επάξια φανατικό κοινό και τη φήμη μιας σπουδαίας live μπάντας που σε κάθε της εμφάνιση παρουσιάζει κάτι τελείως διαφορετικό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!