Ο Λεμπέσης με «καλή παρέα» στο Αρχοντικό του Σαράντη

Μαζί του: Ηλίας Μακρής, Αμαλία Αυγουστάκη, Κατερίνα Πετροπούλου & Λαϊκή Στράτα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/11/2022
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Λεμπέσης από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου επιστρέφει στο ιστορικό στέκι της πλατείας Αμερικής στο «Αρχοντικό του Σαράντη».

Κοντά του ένα επιτελείο ικανών ερμηνευτών. Προμετωπίδα ο Ηλίας Μακρής, στιβαρός και ευαίσθητος λαϊκός τραγουδιστής με πολλά χιλιόμετρα στη δισκογραφία αλλά και τη νυχτερινή διασκέδαση και κορυφαίες συνεργασίες (Τσιτσάνης, Μπέλλου, Δερβενιώτης, Καπλάνης, Νικολόπουλος, Γλυκερία και όχι μόνο).

Ο Λεμπέσης με τη διορατικότητα και την εκλεκτικότητά του επέλεξε δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες για το πάλκο του «Αρχοντικού». Την Αμαλία Αυγουστάκη, με την οποία έχει «αποδεδειγμένη» χημεία καθώς συνεργάστηκαν με επιτυχία και την προηγούμενη σεζόν καθώς και την Κατερίνα Πετροπούλου.

Πάντα μαζί του η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα (Νίκος Στεφανάκης - μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς - ακορντεόν, Παύλος Μπατσικούρας - βιολί, Χρήστος Χάρης - κλαρίνο, Θοδωρής Κυδωνιεύς - κιθάρα).

Ένα «δοκιμασμένο» μουσικό σχήμα εκπαιδευμένο να παίζει τα «Άγια των Αγίων». του ελληνικού τραγουδιού (ρεμπέτικα, λαϊκά, παραδοσιακά).

Η επιστροφή του Λεμπέση συμπίπτει με ένα σημαντικό γεγονός για το «Αρχοντικό του Σαράντη» αφού φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Το Ιωβηλαίο «γιορτάζεται» με αυτό το δυνατό μουσικό σχήμα και ειδικές προσφορές από τη βραβευμένη κουζίνα του.

Ο Λεμπέσης μάλιστα σκάρωσε για την περίσταση και ένα ιδιαίτερο Απτάλικο με τίτλο «Πενήντα χρόνια Αρχοντικό».

Το Αρχοντικό του Σαράντη θα λειτουργεί κάθε Σάββατο βράδυ από τις 10,30 μ.μ. και την Κυριακή μεσημέρι από τις 2.30 μ.μ., εορτές και αργίες.

Αρχοντικό του Σαράντη
Φυλής 234
Τηλ. 2108643554 και 2108625040

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!