Madonna: Επιστρέφει στις συναυλίες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Είχε αναβάλει την περιοδεία της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την επιστροφή της στη σκηνή ετοιμάζει η Μαντόνα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε ανησυχήσει στα τέλη Ιουνίου τους fans της, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Μάλιστα, η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή, που οι δικοί της άνθρωποι «προετοιμάζονταν για το χειρότερο» και οι managers της έκαναν έκτακτη σύσκεψη εν μέσω φόβων ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε.

Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της ανάγκασε τη Μαντόνα να αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της, ενώ στάθηκε αφορμή να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο της Αμερικανίδας σταρ, με την ίδια να εκφράζεται με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τα παιδιά της που στάθηκαν στο πλευρό της στις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Ωστόσο, πλέον η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Συγκεκριμένα, μέσω story που δημοσίευσε στο Instagram, η Μαντόνα ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους fans της για την υποστήριξή τους, και ανακοίνωσε τον επαναπρογραμματισμό της παγκόσμιας περιοδείας της.

madonna-story_0.jpg.webp

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!