Madonna: Το ανατριχιαστικό βίντεο για το Ισραήλ

Ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο Ισραήλ, τα τραγικά γεγονότα και τις βαρβαρότητές που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα, στην σύρραξη με τη Χαμάς, σχολίασε η Μαντόνα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κοινοποίησε ένα συγκλονιστικό βίντεο που εξηγεί τι έχει συμβεί ως τώρα στη περιοχή και ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί για το Ισραήλ.

«Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό. Το να βλέπεις όλες αυτές τις οικογένειες και ειδικά τα παιδιά να συλλαμβάνονται, να δέχονται επίθεση και να δολοφονούνται στους δρόμους είναι αποκαρδιωτικό. Φαντάσου να σου συνέβαινε αυτό; Είναι ακατανόητο», έγραψε η Μαντόνα στο ολιγόλεπτο βίντεο που δημοσίευσε.

«Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ».

«Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία. Δυστυχώς η Ανθρωπότητα δεν κατανοεί αυτήν την Συμπαντική αλήθεια. Δεν το έχει καταλάβει. Ζούμε σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από το μίσος. Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ. Σε οικογένειες και σπίτια που έχουν καταστραφεί. Στα παιδιά που χάνονται. Στα αθώα θύματα που έχουν σκοτωθεί.

Σε όλους όσους υποφέρουν ή που θα υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση. Προσεύχομαι για σας. Γνωρίζω ότι αυτό είναι έργο της Χαμάς και υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στην Παλαιστίνη που δεν υποστηρίζουν αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η τραγική επίθεση θα προκαλέσει περισσότερο πόνο σε όλους. Ας προσευχηθούμε όλοι. Για το Ισραήλ. Για την Ειρήνη», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!