«Η Λιζέτα είχε πρόσωπο χαμογελαστό, ακόμα κι όταν δεν χαμογελούσε»

Το οφειλόμενο, ραδιοφωνικό αφιέρωμα της εκπομπής του Αλέξη Βάκη «Στο Κόκκινο» στην αείμνηστη ερμηνεύτρια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με νέα αφιερώματα και ξεχωριστούς καλεσμένους επέστρεψε το περασμένο Σάββατο από τις καλοκαιρινές διακοπές η εκπομπή του φίλου ραδιοφωνικού παραγωγού Αλέξη Βάκη «Στο Κόκκινο» 105,5 fm. Μια εκπομπή, πάνω απ’ όλα χρήσιμη και απαραίτητη, που εδώ και πολλά χρόνια «στολίζει» το ραδιοφωνικό τοπίο της χώρας.

Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής της Κυριακής 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το οφειλόμενο αφιέρωμα στη μνήμη της πρόωρα και άδικα χαμένης Λιζέτας Νικολάου, που διανθίσθηκε με μια σειρά από γνωστές και λιγότερο γνωστές ηχογραφήσεις της. Παρέα με τον Αλέξη Βάκη στο studio ήταν ο αρχιτέκτονας και συγγραφέας Κώστας Ποντικόπουλος, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος στην πρώτη ώρα της εκπομπής, με αφορμή το βιβλίο του «Αντωνάκης Ζουλός – Το βιολί και η ψυχή της Τζιάς», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι αφιερωμένο στον λαϊκό οργανοπαίκτη Αντωνάκη Ζουλό, που με το βιολί του συνόδεψε για δεκαετίες τα γλέντια στο νησί της Τζιας. Στον συγγραφέα του βιβλίο οφείλεται και η φράση που έδωσε τον τίτλο στο παρόν πόνημα: «Η Λιζέτα είχε χαμογελαστό πρόσωπο, ακόμα κι όταν δεν χαμογελούσε»…

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 15 Μαΐου 2018 η Λιζέτα Νικολάου παραβρέθηκε στο studio του «Κόκκινου», για μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη.
Στο video μπορείτε να ακούσετε το αφιέρωμα στη Λιζέτα Νικολάου…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!